Η ενημέρωση beta της εφαρμογής Google διευκολύνει την απόκρυψη (ή την ενεργοποίηση) ρητών αποτελεσμάτων

Το SafeSearch της Google σας εμποδίζει να βρεθείτε στην πιο κακή πλευρά του διαδικτύου χωρίς προειδοποίηση. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν μοιράζεστε τις συσκευές σας με νεότερα μέλη της οικογένειας. Στο Android, η εναλλαγή του SafeSearch βρίσκεται κρυμμένη στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Google, αλλά η πρόσβαση σε αυτήν θα γίνει πολύ πιο εύκολη.

Προηγουμένως, έπρεπε να ψάξετε αρκετά βαθιά στο τηλέφωνό σας για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα φίλτρα αναζήτησης. Η Google διατηρούσε το διακόπτη κρυμμένο στις προτιμήσεις “Γενικά” της εφαρμογής της, κάτω από τις επιλογές για την Εξοικονόμηση δεδομένων, την τροφοδοσία Discover και την αυτόματη συμπλήρωση τάσεων. Όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google, το SafeSearch έχει τώρα το δικό του χώρο στην κύρια λίστα ρυθμίσεων. Μια νέα καταχώρηση “Απόκρυψη ρητών αποτελεσμάτων” εμφανίζεται στην τελευταία Google Beta, με μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στην εξήγηση του τρόπου με τον οποίο τα φίλτρα αναζήτησης θα επηρεάσουν την εμπειρία σας.

Το SafeSearch εξακολουθεί να είναι μια απλή εναλλαγή μέσα στην εφαρμογή, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη περιγραφή, είναι πολύ πιο σαφές τι θα αλλάξει μόλις ενεργοποιηθεί. Πρόκειται για μια μικρή μικροαλλαγή που παρέχει πολύ περισσότερο πλαίσιο από την αρχική καταχώριση, ενώ παράλληλα διευκολύνει την εύρεση της διαδικασίας.

Αυτό το νέο μενού έρχεται στους χρήστες που τρέχουν την εφαρμογή Google v12.34 beta, αν και μπορεί να είναι μια αλλαγή από την πλευρά του διακομιστή, καθώς δεν την έχουμε δει ακόμα στις συσκευές μας. Μπορείτε να ελέγξετε την εφαρμογή μέσω του Play Store παρακάτω ή να πάρετε το πιο πρόσφατο APK από το APK Mirror.

Σχολιάστε