Η εφαρμογή Google καταρρέει συνεχώς; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η εφαρμογή Google στο Android τηλέφωνό τους καταρρέει συνεχώς. Αν και δεν υπάρχει σαφής λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, μια νέα ενημέρωση φαίνεται να προκαλεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο σε μια έκδοση της εφαρμογής. Αντιμετώπισα το πρόβλημα με την έκδοση 12.23.16.23 στο Redmi K20 Pro ενώ ένας από τους tipsters μας το αντιμετώπισε με την έκδοση beta 12.24.7.29. Οι φακοί, τα Podcasts και ο βοηθός επηρεάζονται επίσης από τις καταρρεύσεις, καθώς είναι ενσωματωμένα στην εφαρμογή Google.

Ο λογαριασμός της Google στο Twitter πρότεινε μια απαλή επανεκκίνηση για να διορθωθεί το πρόβλημα και φαίνεται να λειτουργεί για ορισμένους χρήστες. Ωστόσο, η διόρθωση δεν είναι καθολική και ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε άλλα βήματα για να σταματήσετε τις καταρρεύσεις. Για μένα, η απεγκατάσταση της ενημέρωσης μέσω του Google Play Store έκανε τη δουλειά, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα με τόνους crashing εφαρμογών ταλαιπώρησε τα τηλέφωνα Android τον Μάρτιο, αν και εκείνη τη φορά, το Android System WebView ήταν ο ένοχος.

Επικοινωνήσαμε με την Google για μια εξήγηση και θα ενημερώσουμε το άρθρο αν λάβουμε απάντηση.

Σχολιάστε