Η τελευταία ανανέωση του Google Discover παίρνει στοιχεία από το Material You

Το Google Discover είναι ένα βασικό μέρος του Pixel Launcher, ακόμη και αν δεν αρέσει σε όλους. Ενώ σε ορισμένους εξακολουθεί να λείπει το Google Now χρόνια μετά την εμφάνιση του αντικαταστάτη του, πολλοί χρήστες βασίζονται σε αυτό για να έχουν πρόσβαση σε μια επιμελημένη λίστα με συνιστώμενες ειδήσεις και θέματα. Με το Android 12 να φέρνει μια εντελώς νέα εμφάνιση στο τηλέφωνό σας, η Ανακάλυψη απλά δεν θα αισθανόταν πλήρης χωρίς μια επιπλέον βουτιά χρώματος που να ταιριάζει με τη συσκευή σας.

Ως μέρος της τελευταίας έκδοσης beta για την εφαρμογή Google, το κορυφαίο banner του Discover ταιριάζει τώρα με το φόντο της συσκευής σας στο Android 12 (μέσω 9to5Google). Αυτό το tweak αντικαθιστά το λευκό χώρο που θα εμφανιζόταν κάθε φορά που ένα Doodle δεν ήταν ενεργό, κάνοντας γενικά το όλο πράγμα να φαίνεται λίγο πιο καθαρό και μοντέρνο. Το πανό παραμένει μαύρο στη σκοτεινή λειτουργία, αλλά το λογότυπο “Google” εξακολουθεί να παίρνει μια απόχρωση από το φόντο σας.

Είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά από βελτιώσεις που έχει προσφέρει το Android 12 για την τροφοδοσία Discover. Η Google ξεκεντράρισε το λογότυπό της σε μια σειρά δοκιμών τον Μάιο, μια αλλαγή που φαίνεται να έχει παραμείνει προς το παρόν. Μάθαμε επίσης ότι τα Doodles καταλαμβάνουν πλέον ολόκληρη την τροφοδοσία, δημιουργώντας συνολικά μια πιο συνεκτική αίσθηση.

Αν συμμετέχετε στη beta του Android 12 και θέλετε να ελέγξετε αυτή τη νέα εμφάνιση, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την έκδοση 12.32 της εφαρμογής Google. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα beta μέσω του παρακάτω συνδέσμου του Play Store ή να το κατεβάσετε από το APK Mirror.

Σχολιάστε