Πώς να βρείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google στην εφαρμογή Google για Android

Η Google βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαδικασία ανασχεδιασμού των εφαρμογών Android. Συγκεκριμένα, έχει μεταφέρει τις μεμονωμένες ρυθμίσεις των εφαρμογών στον επιλογέα λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία των περισσότερων εφαρμογών της. Η εφαρμογή αναζήτησης Google είναι από τις τελευταίες εξαιρέσεις με τις ρυθμίσεις της να ζουν σε μια καρτέλα Περισσότερα κάτω στην κάτω δεξιά γωνία. Αλλά τώρα, μια δημοσίευση στο Reddit υποδηλώνει ότι αυτή η διάταξη μπορεί να μην υπάρχει για πολύ.

Όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα οθόνης από την ανάρτηση, ο νέος σχεδιασμός καταργεί εντελώς την καρτέλα Περισσότερα, μεταφέροντας το περιεχόμενό της στον επιλογέα λογαριασμού και στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Η ύπαρξη όλων αυτών των επιλογών σε ένα μέρος έχει πολύ περισσότερο νόημα, καθώς η διάκριση μεταξύ των ρυθμίσεων λογαριασμού και των ρυθμίσεων της εφαρμογής Google γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Παρόλο που ο εναλλακτήρας λογαριασμού μπορεί να είναι ένα περίεργο μέρος για να τοποθετήσετε υπενθυμίσεις, το ιστορικό αναζήτησης και τους ιστότοπους που είδατε πρόσφατα, εξακολουθεί να είναι πιο διαισθητικό από την μη περιγραφική καρτέλα Περισσότερα σε αυτό το σημείο. Η Google έχει επίσης ενημερώσει τη γραμματοσειρά στην εφαρμογή και χρησιμοποιεί τη Product Sans στη γραμμή αναζήτησης και στον εναλλακτήρα λογαριασμών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τον επανασχεδιασμό στις δικές μας συσκευές, οπότε μάλλον πρόκειται για μια περιορισμένη δοκιμή a/b από την πλευρά του διακομιστή προς το παρόν. Δεδομένου όμως ότι η Google έχει εισαγάγει εδώ και καιρό αυτό το σχήμα πλοήγησης σε άλλες εφαρμογές της, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να εγγυηθούμε ότι αυτός ο επανασχεδιασμός ή κάποια παραλλαγή του θα χτυπήσει περισσότερες συσκευές αργά ή γρήγορα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google από το Play Store ή από το APK Mirror, αλλά σημειώστε ότι η εγκατάστασή της δεν εγγυάται ότι θα δείτε τον επανασχεδιασμό αμέσως.

Σχολιάστε