Η νέα ειδοποίηση της Google σας δίνει μια καθημερινή επισκόπηση των μετοχών που ακολουθείτε

Η σχέση της Google και του Google Assistant με τις μετοχές ήταν τουλάχιστον μπερδεμένη. Παρόλο που μπορείτε να προσθέσετε μετοχές και να δείτε το χαρτοφυλάκιό σας στις ρυθμίσεις του Assistant, δεν μπορείτε να του ζητήσετε να σας πει σε τι τιμές βρίσκονται οι μετοχές σας χωρίς την ενσωμάτωση τρίτων. Υπάρχει όμως κάποια κίνηση, καθώς η εφαρμογή της Google έχει αρχίσει να στέλνει σε μερικούς ανθρώπους τακτοποιημένες καθημερινές ειδοποιήσεις μετοχών, δίνοντάς τους μια επισκόπηση της πορείας των επενδύσεών τους.

Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτού του είδους οι ειδοποιήσεις είναι εντελώς νέες, αφού η λίστα παρακολούθησης μετοχών είναι μέρος της Google εδώ και αιώνες – η οπτική σύνθεση έχει σίγουρα αλλάξει, ωστόσο, καθώς στο παρελθόν λαμβάνατε μια τεράστια κάρτα ανά μετοχή. Ο επανασχεδιασμός σας δίνει μια καλά οργανωμένη συγκεντρωτική επισκόπηση του κεφαλαίου που σας ενδιαφέρει και καθιστά διαθέσιμες λεπτομέρειες για κάθε σχετική κίνηση της αγοράς όταν πατάτε την ειδοποίηση.

Αν δεν έχετε οργανώσει ακόμη τη λίστα παρακολούθησής σας, μεταβείτε στην οικονομική αναζήτηση της Google ή αναζητήστε μια εταιρεία που θα θέλατε να παρακολουθείτε, όπως η Alphabet, και πατήστε το κουμπί συν δίπλα στα αποτελέσματα για να την προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Ένα άλλο παράδειγμα της ειδοποίησης σε ένα τηλέφωνο Google Pixel.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ανάπτυξη από την πλευρά του διακομιστή, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να επωφεληθείτε από τη λειτουργία, εκτός από το να κάνετε υπομονή. Μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε τη beta έκδοση της εφαρμογής Google, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Είναι διαθέσιμη στο APK Mirror ή επιλέγοντάς την στο Play Store. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μπορούμε επίσης να ζητάμε από τον Assistant μια επισκόπηση των μετοχών μας χωρίς να βασιζόμαστε σε τρίτους.

Σχολιάστε