Η εφαρμογή Google αποκτά ένα νέο widget καιρού Assistant

Ο καιρός με μια ματιά πρέπει να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για widgets στην αρχική οθόνη. Έτσι, είναι περίεργο που η Google δεν έχει μια επιλογή με δική της επωνυμία, πέρα από το μικροσκοπικό μικρό ψήγμα στο widget Google News. Φαίνεται ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει: ο κώδικας στην εφαρμογή Google υποδεικνύει ότι ένα νέο widget καιρού με την επωνυμία Assistant.

Το XDA εντόπισε μερικές συμβολοσειρές σε ένα teardown APK της τελευταίας beta της εφαρμογής Google. Η εφαρμογή δεν εμφανίζει το widget στον χρήστη απευθείας, αλλά μια μικρή επίστρωση το έφερε στην επιφάνεια. Και είναι… είναι μια χαρά, υποθέτω. Είναι ένα μικρό στρογγυλεμένο τετράγωνο που δείχνει μια τοποθεσία, την τρέχουσα θερμοκρασία, την υψηλή και τη χαμηλή θερμοκρασία και τη βροχόπτωση. Αυτά είναι όλα.

Ενώ ο σχεδιασμός φαίνεται ότι θα ταίριαζε απόλυτα με το νέο σύστημα δυναμικής θεματοποίησης Material You, προς το παρόν αναδεικνύει μόνο τις λειτουργίες φωτός και σκότους. Υπάρχει ακόμα χρόνος για την Google να λύσει τις δυσκολίες πριν (πιθανώς) ενεργοποιήσει το widget στο Android 12, όπως και τα εντυπωσιακά νέα ρολόγια.

Σχολιάστε