Μπορείτε τώρα να καταγράψετε με βίντεο τα τρισδιάστατα ζώα και αντικείμενα της Google

Μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ζωολογικό κήπο χάρη στα ζώα AR της Google, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορείτε να καταγράψετε σε βίντεο τις αλληλεπιδράσεις σας με τίγρεις, αλιγάτορες, αρκούδες και άλλους. Όπως αναφέρει το 9to5Google, η εταιρεία θεώρησε σκόπιμο να το αλλάξει αυτό και εισήγαγε σιωπηλά μια λειτουργία εγγραφής βίντεο στο 3D viewer της, η οποία σας επιτρέπει να καταγράφετε τους AR επισκέπτες σας σε βίντεο. Αυτό λειτουργεί και για άλλα αντικείμενα της Google, όπως σκελετοί, αυτοκίνητα, πλανήτες και άλλα.

Με την προϋπόθεση ότι η λειτουργία έχει επεκταθεί σε εσάς, απλά αναζητήστε ένα ζώο στο τηλέφωνό σας, όπως μια τίγρη, και πατήστε το κουμπί “προβολή σε 3D” στα αποτελέσματα, ακολουθούμενο από το “προβολή στο χώρο σας”. Αφού ρυθμίσετε την κάμερα, μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί κλείστρου για να δημιουργήσετε ένα βίντεο διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων. Μια νέα προεπισκόπηση στα δεξιά του κλείστρου σας μεταφέρει στην εφαρμογή φωτογραφιών σας, ώστε να μπορείτε να προβάλετε τα κλιπ και τις εικόνες σας. Υπάρχει τώρα επίσης ένα κουμπί κοινής χρήσης στην κάτω κάρτα κάτω από το σκόπευτρο, ώστε να μπορείτε να στείλετε αμέσως την εμπειρία 3D σε άλλα άτομα.

Αριστερά: Νέο κουμπί κοινής χρήσης. Μέση: Κανονικό περιβάλλον εργασίας φωτογραφιών. Δεξιά: Κρατήστε πατημένο το κλείστρο για να δημιουργήσετε ένα βίντεο.

Παλαιότερα μπορούσατε να απαθανατίσετε αυτά τα τρισδιάστατα ζώα και αντικείμενα σε βίντεο καταγράφοντας την οθόνη σας, αλλά θα έπρεπε να ζήσετε με το να βλέπετε το κουμπί κλείστρου και τις μπάρες του συστήματος σε αυτό. Ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία είναι ολοκαίνουργια για εμάς τους χρήστες Android, το iOS σας επιτρέπει να καταγράφετε τα 3D ζώα της Google εδώ και πολύ καιρό χάρη στο AR Quick Look της Apple.

Η επιλογή εγγραφής φαίνεται να κυκλοφορεί προς το παρόν. Αν δεν την έχετε ακόμα, φροντίστε να επιστρέψετε λίγο αργότερα. Αν και πιθανότατα πρόκειται για μια ενημέρωση από την πλευρά του διακομιστή, δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να χρησιμοποιείτε μια πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής της Google, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι στο Play Store ή στο APK Mirror.

Σχολιάστε